Fashion

Sneak peek Roberto Cavalli x H&M

We moeten nog even geduld hebben voordat de creaties van Roberto Cavalli in de H&M te vinden zijn. In de tussentijd kunnen we wel gaan gissen en raden wat hij uit zijn fantasierijke brein laat ontspruiten maar ik heb een beter plan: we bekijken de eerste foto’s van zijn activiteiten voor de high street keten!

Dankzij Fabsugar heb ik de pics van Roberto Cavalli's activiteiten voor H&M weten te bemachtigen en ik kan niet anders zeggen dan dat het vraagt om meer… De designs die je hier kunt zien zijn voor de normaal gesproken zeer uitbundige, met prints en kleuren strooiende Italiaanse designer vrij sober maar misschien is dit slechts schijn. Op 1 van de foto’s kun je bijvoorbeeld een giraffeprint jasje en een luipaardprint top spotten. Maar hoe de rest van de collectie er ook uit ziet; ik ben onder de indruk. Het bloesje, de zwarte trenchcoat… Ik heb ze alvast op mijn lijstje genoteerd. En ook die mannentrenchcoat mag er trouwens zijn!

Sneak peek Roberto Cavalli x H&M
Sneak peek Roberto Cavalli x H&M

8 november is de grote dag van de lancering. Wat denk jij: wordt dit de meest succesvolle designer goes H&M tot nu toe!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top