Fashion

Grand Theft Autopech

De mensen van Rockstar Games en Take Two Interactive weten wel hoe ze een weekendje kunnen verneuken. Ze hebben namelijk gezegd dat GTA IV niet dit jaar maar volgend jaar uit zal komen. De game stond gepland voor 19 oktober, maar zal ons nu pas kunnen verblijden in het tweede kwartaal van 2008. KUTZOOI!

De redenen voor het uitstel zijn enkele technische complicaties. Voor de gamers op Pozerscene is dit natuurlijk klote nieuws, maar ja die gasten willen gewoon eventjes de puntjes op de i zetten. De makers zelf beloven ons dat de game een nieuwe standaard neer zal gaan zetten wat betreft next gen videogames. Nu maar hopen dat de nieuwe Pro Evolution wel gewoon op tijd dropt, net als Resident Evil 5.

Naar welke game kijken jullie echt uit? En gaan jullie voor de 360 of de PS3? Oké er zijn nog niet zo heel veel spellen op de nieuwe machine van Sony, maar dat komt allemaal wel goed. Bovendien is dat hele ‘gratis online gamen’ natuurlijk een enorm pluspunt. Of halen jullie ze net als ome James gewoon allebei in huis?

James Worthy

Deel dit artikel
Back to top