Fashion

Nieuwe host Holland’s Next Top Model: Daphne Deckers

Vanaf 22 oktober kun je weer elke maandag klaar zitten voor de zoektocht naar nieuw Neerlandse topmodellen. Na 2 edities met Yfke Sturm als presentatrice en steun & toeverlaat van de kandidaten zal er deze keer een nieuw gezicht voor de groep staan. Niemand minder dan voormalig topmodel, tv-presentatrice, schrijfster én actrice Daphne Deckers heeft in haar agenda tijd vrij weten te maken en neemt de presentatie van HNTM part 3 op zich.

Daphne Deckers in actie, back in the daysDarlin’ Yfke heeft na de eerste 2 delen aangegeven dat zij zich meer wilde concentreren op haar internationale modellencarrière. En dat terwijl ze er toch steeds beter in leek te komen… Vooral die zal-ik-even-voor-doen-hoe-het-moet-stukjes vielen bij mij erg goed. Maar ach, een frisse wind is ook altijd welkom en over Yfke gaat de buzz dat zij wellicht een sieraden- en kledinglijn gaat ontwikkelen. If true, dan zal ze daar haar handen natuurlijk ook wel vol aan hebben…

Met Daphne Deckers gaat RTL voor iemand met veel ervaring in de modellenbusiness, al zit zij er nu dan niet zoals Yfke nog midden in. Maar wat dacht je van covers van Vogue, ELLE, Cosmopolitan, Amica en Grazia, commercials voor Oil of Olaz, Andrelon en Garnier en campagnes voor Nina Ricci, Amaretto di Saronno en La Perla… Miss Deckers draaide haar hand er niet voor om. Ben benieuwd hoe zij het gaat doen!

Denk je trouwens dat jouw naam na Sanne en Kim heel goed in het rijtje van Holland’s Next Top Model past? Schrijf je dan nu voor de nieuwe serie in via de site van Modelmasters… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top