Fashion

WRANGLER MOBILE LAUNDRETTE

Deze zomer staat in het teken van een driedubbele ervaring: je gaat naar Lowlands, je laat daar gratis je kleren wassen in de Wrangler Mobile Laundrette en op de k(no)op toe krijg je een overall van Wrangler: ook weer voor niets. Je wist het nog niet, maar dít is wat je altijd wilde... De ervaring van je leven: doe je jeans uit - laat het wassen - en draag een zwarte special edition Wrangler Overall (terwijl jouw kleren in de was zitten).

WRANGLER MOBILE LAUNDRETTEOp 17, 18 en 19 augustus is het weer zover: het outdoorfestival A Campingflight to Lowlands neemt Biddinghuizen en omgeving over 55.000 progressieve muziek- en cultuurliefhebbers zetten hun tent op het gigantische terrein en laten zichzelf - letterlijk - drie dagen lang overspoelen. Een ultieme en te gekke ervaring vol muziek/theater/film/stand-up comedy/literatuur/kunst voor de vrije geesten, maar - zo weet de ervaren Lowlander - ook een ervaring waarbij je moet afzien als het gaat om je fris, fruitig en schoon te voelen. Wrangler weet hoe dit voelt en doet er wat aan! Op het Lowlands-terrein verrijst dit jaar een 9-meterhoog, 18-meter breed 'Wrangler Laundromat' waar festivalgangers - héél aardig van Wrangler - hun vuile was naartoe kunnen brengen.

Het is supereenvoudig en best wel rechtdoorzee: je stopt je vuile was in een tas of je hebt je favoriete, doch vieze, outfit nog aan - je gaat naar de Wrangler Laundromat (in Planet Paradise) en levert je vuile kleding in - en terwijl jouw wasje lekker draait krijg jij een special edition Wrangler Overall, speciaal gemaakt om de wilde Lowlands-dagen in door te komen. Is je was klaar, krijg je een sms en kun je je was ophalen. Een verbluffende ervaring: een schone was én een nieuwe special edition overall van Wrangler - en dat allemaal gratis en voor niets.

Wrangler is het jeansmerk voor vrije geesten. Legendarisch en geliefd bij rodeocowboys tot rocker, rockchicks tot rebelboys. En al jaren zijn jeans en jeansjacks dé favoriete outfit voor een outdoorfestival. Je kunt ermee in het gras zitten, alles wat je nodig hebt past in je zakken én je ziet er gegarandeerd cool uit. Het énige nadeel? Als je bier, wijn, zweet, regen, koffie, eten op je jeans krijgt, blijft het nog best lang nat, vies, muf. Dus daarom: de Wrangler Laundromat. Waarom een Wrangler Overall? Omdat een overall de oervorm van de jeans is én omdat het Wrangler's eerste grote hit was ooit.

Omdat dit idee zó leuk is dat het jammer zou zijn er niet wat eerder mee te doen - en om de nieuwsgierigheid alvast te prikkelen - overvallen Wrangler guerrilla wasteams op verschillende plaatsen argeloos publiek door heel Nederland....

Deel dit artikel
Back to top