Fashion

Vrijdag videodag: Dior Parijs Fashion Week

Ik blijf het nog wel even volhouden, zeker nu de regen maar met bakken uit de lucht blijft komen. Geen enkele reden om je buiten te wagen, des te meer reden om weer van wat fijne filmpjes te genieten. Dit keer is het de beurt aan de Dior footage van ELLE TV: de haute couture show, het backstage clipje én een kijkje op het feest ter ere van de 60e verjaardag van het modehuis tijdens de Parijs Fashion Week.

Dior AW07/08Afgelopen maandag was de jubileumshow van Dior: 60 jaar Dior Haute Couture. Natuurlijk werd er groots uitgepakt, qua locatie (Chateau de Versailles), qua modellen (oldies Naomi Campbell, Linda Evangelista, Helena Christensen maar ook Irina Lazareanu), qua gasten (Patricia Field, Monica Belluci, Dita von Teese) en vooral qua ontwerpen. John Galliano had goed zijn best gedaan en bracht een sprookje tot leven waar Spaanse invloeden de boventoon voeren. Voor de make-up en kapsels hebben schilders uit vooral Europese landen ter inspiratie gediend.

Dankzij het initiatief van ELLE International kunnen wij, niet-genodigden (snik), via ELLE TV alsnog lekker alle beelden bekijken. Gratis en voor niets! And while you’re at it: check ook de Parijs Fashion Week clipjes van de AW07/08 shows van Chanel (het regent dus niet alleen hier zo hard!) en Christian Lacroix.

Enjoy ! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top