Fashion

Irina en Ralph Lauren is een no-go

De it-fashion girl van het moment, Irina Lazareanu, heeft een aanbod van Ralph Lauren afgeslagen. En het was geen aanbod om de catwalk te bestijgen voor het label, ook niet of ze het nieuwe gezicht van het modehuis wilde worden… Nee, Ralph Lauren wilde het multi-talent graag achter de ontwerptafel zetten.

Irina LazareanuDe Amerikaanse ontwerper had het nakijken toen hij Irina Lazareanu het voorstel onder haar neus schoof. Hét model van dit moment was vast gevleid maar ontwerpen voor Ralph Lauren!? Daar heeft ze toch helemaal geen tijd voor! As we speak is ze in de studio met Sean Lennon (ja, de zoon van) haar debuutalbum ‘Some Place Along the Way’ aan het opnemen, ze sjeest voor allerlei bladen van shoot naar shoot, heeft interviewaanvragen tot aan het plafond, krijgt talloze filmscripts toegestuurd én tv-producers strijden om een kansje een show rondom haar persoon te mogen maken… En dan staan straks alle fashion weeks ook nog eens voor de deur! Pfew, alleen al van de opsomming raak ik in de stress.

Mister Ralph Lauren probeerde het nog met het compliment “Je doet me heel sterk aan Diane Keaton denken, in ‘Annie Hall’…” Ja duh, leuk geprobeerd. De designer kleedde de actrice voor deze film van Woody Allen!

Anyways , het wordt dus geen Irina Lazareanu x Ralph Lauren. Lijkt me eerlijk gezegd toch al niet zo’n geslaagde combi. Je kunt veel zeggen over missy ik-heb-de-pony-weer-helemaal-terug-gebracht, maar of ze nu een goede match zou zijn met een sportswear label? Ik heb mijn twijfels.

Voor als Irina straks weer wat meer tijd over heeft: iemand een goed idee voor een andere samenwerking!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top