Fashion

Diesel @ Pitti Uomo

Wat mij betreft mag vrijdag worden uitgeroepen tot nationale filmdag. Vanavond in de bios of gewoon met een dvdtje languit op de bank. All fine by me. Toch een prima begin van je weekend, voordat je verder gaat relaxen/drinken/dansen/chillen/bijkomen van je drukke werkweek!? En waarom wachten tot na je werk? Ik trap gewoon nu al af, met een filmpje van de Diesel show in Florence gisteravond…

Je had het live mee kunnen maken, de glow-in-the-dark-achtige taferelen. Via een livestream was de Diesel SS08 Liquid Space show op de site van het label te volgen. Heb je het ook gemist!? Niet getreurd, je krijgt een herkansing. Zak maar lekker onderuit en bekijk hier de clip van gister. Wat je kunt verwachten? Kwallen, vissen, schildpadden die in het fluorescerend blauw geprojecteerd worden op een scherm dat gelijk loopt aan de catwalk. Futuristisch, natuurlijk, mechanisch; het onderwater-thema heeft het allemaal.

Diesel SS08: Liquid Space

De kleding wordt niet altijd even goed in beeld gebracht maar dat is niet zo erg. Het draait toch vooral om de show. Diesel trapt af met veel crèmekleurige items en gaat vervolgens verder in de bruine en donkergroene tinten. Je ziet veel skinny’s en ik spotte een erg leuke trenchcoat met capuchon.

Ben benieuwd wat jij van de show vindt! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top