Fashion

Lede zegt toch NEE tegen Mister Gay

Een of andere Lede Hoorn, een 21-jarige reetridder van de ronde ster uit Urk stond onlangs nog op het punt om deel te nemen aan een Mister Gay verkiezing. Hij is een nicht en hij is er trots op en dat wou hij graag laten blijken. Een beetje het Geer & Goor syndroom zeg maar. Zijn ouders daarentegen zijn daar niet helemaal down mee. Zoals meerdere conservatieve Urkers, moeten zij nog een beetje wennen aan homofielen.

gay

Voor Lede was het dus al mooi meegenomen dat zijn ouders hebben geaccepteerd dat hij een abrikoos is en een vaste vriend heeft. Hij is overigens wel naar Amersfoort verhuisd om “wat meer ruimte te scheppen” voor zichzelf. Over wat voor ruimte hij het hier heeft zal ik maar even in het midden laten. Toen Lede hoorde dat er een Mister Gay verkiezing aan zat te komen, was hij vastbesloten om deze (onder gaylords) fel begeerde titel in de wacht te slepen. Met zijn sexy looks en uitdagende blik dacht hij een goede kans te maken. Misschien zou hij ook een goede kans maken, maar de jury-leden hebben nooit een Lede te zien gekregen. Paps en mams hebben toch nog net kunnen voorkomen dat zoonlief halfnaakt als keurvlees voor de gehele Nederlandse nichtenscène zou gaan dienen. Onder het motto “gay is ok, maar mister gay, nou nee” hebben zijn ouders hem kunnen overtuigen om gewoon maar een doorsnee-gay te blijven. Op al teveel aandacht voor hun zoons sexuele geaardheid zitten zij natuurlijk niet te wachten, daarom leek het me leuk er een stukje aan te wijden.

Lede zegt daarbij ook nog dat men zijn vader nu niet moet zien als starre en kwaadaardige man. Hij kan zich er toch wel in vinden dat zijn vader niet graag ziet dat hij als trekmateriaal  wordt gebruikt door homofiele truckers. Tja…het blijft toch je vader he…..

Deel dit artikel
Back to top