Fashion

H&M lingerie by Gisele!?

Op deze tikje saaie en behoorlijk regenachtige maandagmiddag stuitte ik net toch nog op een fashion newsflash. Ze hoort niet meer bij de Victoria’s Secrets angels, speelt wel de hoofdrol in de nieuwe YSL campagne, sleepte tussendoor een miljoenencontract bij Cacharel Parfums binnen én schijnt met H&M in onderhandeling te zijn voor een eigen lingerielijn! Gisele Bundchen; een bezig bijtje.

Gisele in AW07 campagne YSLEn dan laat ik de speculaties over haar deelname aan The Da Vinci Code nog achterwege… We hoeven ons in ieder geval geen zorgen te maken over Gisele; ze lijkt in allesbehalve een zwart gat te vallen na haar vertrek bij Vicky’s Secret. De nieuwe projecten stapelen zich weer op en het verhaal dat het supermodel zich inlaat met highstreet keten H&M vind ik dan nog wel newsworthy. Toch!? Bij haar oude werkgever van de afgelopen 7 jaar zullen ze hoogstwaarschijnlijk geen gat in de lucht hebben gesprongen toen zij vernamen dat miss Bundchen zich op de lingerie zal storten… Gaan we straks allemaal aan de vleugeltjes bij H&M?

Het contract met Victoria’s Secret moet nog wel even netjes afgesloten worden voordat Gisele echt met de slipjes, strings en bh’s aan de slag kan. Het zal mij benieuwen! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top