Fashion

Oopsie Daisy’s voor MJ

Na een korte opname in een afkickkliniek is Marc Jacobs weer helemaal back on track. Komt na de zomer de LV-docu over de Amerikaanse ontwerper uit, in augustus is er een andere MJ release die we kunnen noteren: een nieuwe Marc Jacobs geur.

Daisy Marc JacobsDat de beste man alles weer van de bright side bekijkt, moge duidelijk zijn. Met de zomerse geur Daisy Marc Jacobs wil de designer een nieuwe, jongere ‘geur-doelgroep’ aanboren. Zo fris en onschuldig als madeliefjes…

Tijdens een telefonisch interview met Women’s Wear Daily vertelde Jacobs het hoe en waarom achter de geur: “Madeliefjes ruiken niet, maar ik wilde het gevoel oproepen dat je krijgt wanneer je een madeliefje ziet – blij en jeugdig. Mijn gardenia en jasmijn geuren zijn unieker en absoluut meer ‘designer’ parfums. Ik wil daar niet mee zeggen dat deze geuren ouder zijn maar ze zijn wel verfijnder.”

Daisy Marc Jacobs bevat onder meer wilde aarbei, viooltjes, rode grapefruit, musk en gardenia. De eau de toilette zal straks verkrijgbaar zijn in 50 en 100 ml. (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top