Fashion

Kate Moss x Topshop: de lancering

Wij hadden Viktor & Rolf taferelen bij highstreet keten H&M maar die hadden zij ook. Zij hebben gister gewoon met Kate in eigen persoon kunnen shoppen, haar advies kunnen vragen hoe de ontwerpen van háár lijn stonden (wel/niet maatje groter, misschien andere kleur!?) en ze mochten haar gewoon schaamteloos bekijken en fotograferen terwijl het supermodel in de etalage poseerde. Once again: ik wil ook een Topshop om de hoek hebben en zo nu en dan in Londen wonen!

Wat betreft de timing is het maar goed dat ze geen oranjeachtige Q-day hebben aan de andere kant van de Noordzee. Want je hele Koninginnedag in de rij staan voor de Topshop in Oxford Street? Kan me een leukere invulling bedenken... Maar back to business: de lancering van Kate Moss x Topshop was gister (eindelijk) een feit. Zeker duizend man/vrouw (de rij liep tot drie blokken verder!) verzamelde zich bij het Topshop filiaal aan Oxford Street. En niet voor niks: ze werden getrakteerd op een mini ‘optreden’ van miss Moss in de etalage!

Kate Moss x Topshop lanceringKate Moss x Topshop lancering

Niet dat de graaiende fans er oog voor hadden maar darlin’ Kate stond ook bij de eerste lading mensen die naar binnen mocht (per keer werden 200 mensen toegelaten) op de winkelvloer toe te kijken. Terwijl ze van de champi nipte natuurlijk. Maar het publiek ging in volle vaart voor de goods en miste zo dus de kans op een babbeltje met de everlasting beauty. Zou mij ook best kunnen gebeuren. Topshop had trouwens nog meer regels opgesteld om de hele lancering een beetje in goede banen te kunnen leiden: per persoon mochten ‘slechts’ 5 items worden gekocht. Ik ben wel benieuwd hoeveel daarvan nu al op eBay staan en wat ze op zullen brengen...

Nog 1 keer een filmpje dan, om het af te leren. Dit keer met de shoot voor de campagne, met La Moss en Irina Lazareanu in de hoofdrol. (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top