Fashion

Pretty: The NYLON Book of Beauty

Laatst heb ik een vriendinnetje beledigd door haar Miss Cosmetica te noemen, omdat ik verbaasd was dat ze nog nooit van transparante wimper/wenkbrauwengel had gehoord terwijl ze altijd graag smeert en poedert. Ik bedoelde het helemaal niet negatief. Sommige mensen houden er gewoon iets meer van (=zij) dan anderen (=ik), niets mis mee. Ondanks dat ik alleen een mascara/oogpotlood/wenkbrauwgel type ben, zou ik NYLON’s beautyboek wel erg graag willen hebben.

Pretty: The NYLON Book of Beauty

Sowieso ben ik een trouwe NYLON lezer, dus eigenlijk was ik er al snel van overtuigd dat ik mijn lectuurcollectie wil uitbreiden met ‘Pretty: The NYLON Book of Beauty’. Ik noem geen namen, maar het is geen doorsnee hoe-moet-ik-rouge-aanbrengen verzamelbundel, waar je genoeg van hebt liggen bij de boekenwinkel. Nieuwe ideeën, geinige illustraties en eigenwijze teksten geven de inhoud een edgy twist. Ook erg leuk zijn de typische looks en kapsels van legendarische sterren door de jaren heen met how-to tips. De redacteuren van NYLON hebben overigens een lijst samengesteld van alles tussen schoonheidsproducten en parfum in.

Door middel van dit boek wil NYLON haar lezers inspireren en aanmoedigen om nieuwe stijlen uit te proberen. Mijn innerlijke proefkonijn komt bij mij nooit zo snel naar boven, maar wie weet.. Check het! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top