Fashion

The Row

Celeb crossovers: model-wordt-actrice, ontwerper-schrijft-kinderboeken, zanger-wordt-designer, etc. Niets speciaal, maar die nieuwsgierigheid naar wat ze er dit keer van bakken is er altijd wel. Onder de categorie ‘kindersterren-willen-designers-worden’ valt The Row, de nieuwe collectie van de Olsen twins.

Over hun acteerwerkzaamheden hoor je zelden iets, tegenwoordig halen Mary-Kate en Ashley Olsen het nieuwsfront vaak door hun kledingkeuze van de dag. Kleine meisjes worden groot, want de Fullhouse tweeling heeft hun allereerste couture collectie afgerond, The Row. De foto’s uit het lookbook zijn nu online te vinden. Ik heb ze even goed bekeken (wel met een Q-day kater) en ik moet toegeven: het ziet er goed uit. De shabby rockchick stijl van de twins is nauwelijks tot niet aanwezig; de collectie doet me denken aan de Scandinavische simpliciteit. Mijn favoriete kledingstukken? De blazer en jas, vooral de kragen van beide ontwerpen vallen bij mij goed in de smaak.

The RowThe Row

Er is een klein detail: de prijzen zijn way boven mijn budget en zijn alleen toegankelijk voor liefhebbers met een soortgelijke bankrekening als de Olsen zusjes. Lees: $875 voor een strapless jurk en $360 voor een legging-style broek.

Een beetje jammer dus, ik ben benieuwd of het een succes wordt. Wat denk jij? (Nana)

Deel dit artikel
Back to top