Fashion

Resultaten poll: Holland’s Next Top Model wordt…

Afgelopen maandag zat ik weer klaar hoor, stipt half 9 voor de tv. De ontknoping nadert dus nu moet ik ervoor zorgen dat ik geen aflevering meer mis. Holland’s Next Top Model seizoen 2, wie gaat dit keer de felbegeerde titel in de wacht slepen!?

In de aflevering van deze week zagen we de kandidaten in Kaapstad hun tijdelijke paleisje betrekken. Ik werd groen, groener, groenst van jaloezie toen ik ook nog eens zag in wat voor omgeving zij een clipje op moesten nemen én toen zij in een wild life park een fotoshoot hadden met neushoorn, giraffe, cheetah of olifant. En dan heb ik het nog niet eens over de smashin’ outfits die de modellen in spé aan mochten. W-O-W, ik wilde echt zo met ze ruilen!

Wordt Christa Holland's Next Top Model?

Ik had al enige tijd een favoriet maar die viel me dit keer eerlijk gezegd een beetje tegen. Bodil deed het tot nu toe erg goed maar ik vond haar echt wat zeikerig overkomen. Hmm, misschien moet ik toch mijn kansen gaan spreiden voor wat betreft de winnares. Weet je nog op wie jij hebt gestemd tijdens onze poll? Nu de twins zijn afgevallen is het tijd voor de uitslag van onze HNTM poll, voordat we de 4 overige ladies in een nieuwe poll de leading roll geven.

Er zijn in totaal 231 stemmen uitgebracht en het merendeel van jullie lijkt op dezelfde mogelijke winnares te gokken:

1. Bodil 52 %

2. River 15 %

3. Kim 12 %

4. Christa 10 %

5. Sabrina 6 %

6. Lois 5 %

Met 120 stemmen is Bodil de onbetwiste favoriet maar ik ben benieuwd of jullie net zoals ik iets aan het terugkrabbelen zijn… Laat het ons weten door je stem uit te brengen bij de nieuwe poll!  (Virginie)

Beeld: www.modelmasters.nl

Deel dit artikel
Back to top