Fashion

Gezichtsbedrog

Ook als je al (of pas, net hoe je het bekijkt) een kwart eeuw op deze aardbol rond hobbelt, kun je je af en toe weer helemaal kind voelen. Zoals ik laatst vertelde is mijn Nintendo bui hier een goed voorbeeld van maar ook mijn onvoorwaardelijke geloof in  Sinterklaas past in dit rijtje. Ook mijn kinderlijke fascinatie voor trompe-l’oeil tees mag in dit kader niet ontbreken…

Matrozenshirt Lazy OafIn mijn kast liggen ‘slechts’ 2 gezichtsbedrog shirts, veel te weinig natuurlijk. Maar vooral de bretels tee doet het erg goed. Er zijn al zeker 3 mensen die er in getrapt zijn en probeerden mijn nepbretels te laten knallen. Mispoes! Het feit dat dit wat later op de avond in een bar gebeurde, en dat mijn ‘slachtoffers’ vaak een paar alcoholische versnaperingen genuttigd hadden moet ik eerlijkheidshalve vermelden… Maar toch; het blijft leuk!

Ik schreef een tijdje geleden over het merk To-orist die erg leuke tees in haar collectie heeft. De verrekijker- en tuxedoprint komen tegemoet aan mijn ‘liefde’ voor de trompe-l’oeil tees. Vandaag kwam ik in dezelfde categorie nog een ander fijn label tegen: Lazy Oaf. Het Britse merk heeft wel meer coole shirts in de aanbieding maar mijn oog viel natuurlijk meteen op het matrozenshirt! In het wit, blauw en donkerroze verkrijgbaar, je waant je toch net Popeye!?

Voordat ik overga tot bestellen ga ik eerst toch maar even het shirt met stethoscoopprint uit mijn vader’s kast pikken… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top