Fashion

Funkie I-wear

Natuurlijk zijn we allemaal bekend met Funkie House. Het chille hang-out gevoel als je daar binnen stapt en alle vette merken die je om de oren vliegen zijn standaard factoren voor Funkie House. Zowel voor dames als voor de boys is er volop keuze. Met merken als het eigenwijze Blutgeschwister voor de dames en de vintage style Joe Rivetto voor de heren en adidas en BJORKVIN voor beiden partijen is er voor ieder wat wils. En dit is echter nog maar een kleine greep van wat Funkiehouse allemaal te bieden heeft.

Dan nu to the point, we weten allemaal dat de zomer er weer aan zit te komen. En dan willen we allemaal een “lauwe planga” op onze kop hebben. Nou, toevallig kun je ook daarvoor bij Funkie House terecht. Funkie I-wear zijn vette brillen, zowel voor dames als voor heren en bij pozerscene verloten wij er nu 10 onder onze members!!

Heb je het antwoord op de volgende vraag (i’ll keep it simple), mail dan naar gisela@pozerscene.nl. De 10 eerste members met het juiste antwoord krijgen van ons een bril!

- In welke steden is Funkie House te vinden?

En check voor meer info (en de webshop) over Funkiehouse www.funkiehouse.nl

Tekst: Gisela

Deel dit artikel
Back to top