Fashion

Moschino x Kartell

Je bent al die stapels en hoopjes met kleding zat buiten je kledingkast. Je huis lijkt wel een sample sale locatie. Je kunt er niets aan doen, want je hebt simpelweg onvoldoende ruimte. Dus je hebt een pact met jezelf gesloten dat je voorlopig geen kleren mag kopen, totdat je extra kasten aanschaft, een nieuwe woning met mega berging vindt of kleding doneert.

Mademoiselle a la Mode

Je hebt het moeilijk, vooral nu dat je last hebt van ontwenningsverschijnselen. Even doorbijten, misschien helpt het om jezelf te focussen op andere dingen, zoals je huisje in het geheel in plaats van een (groot) onderdeel van je stekkie, lees: klerenkast. Zie het zo: het stofferen van je crib kan net zo bevredigend zijn als jezelf aankleden. Begin je het een beetje te snappen? Dan heb ik een tip voor je. Anders heeft het weinig zin om verder te lezen.

Afgelopen januari besloten modehuis Moschino en interieurlabel Kartell samen een project, Mademoiselle a la Mode, aan te gaan. Niet met kleding, maar meubels. Het eerste resultaat was een stoel bewerkt met Moschino’s ‘love’ motief en nu komen de twee labels met zitontwerp numero due. Het design is ontworpen door Rossella Jardini die wederom een kenmerkende Moschino print heeft gebruikt. Het futuristische interieurmodel is voor het eerst te zien tijdens de designbeurs Salone del Mobile in Milaan.

Vervolgens doet het Mademoiselle a la Mode event een tour door de wereld met stops in onder andere Hongkong en New York. Tijdens deze wereldreis wordt de wolkjesstoel gecustomized door verschillende ontwerpers. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top