Fashion

Bombers by Bombers

Ze is een van de weinige leading ladies in de graffitiwereld. Dat is al 1 ding om jezelf een schouderklop voor te geven, maar behalve haar waardige illustratieve reputatie doet ze het ook nog eens goed in de stylingafdeling en design sectie. My kind of girl…

Bombers by Bombers collectie

Claudia, beter bekend als Claw Money, is geboren in Queens en opgegroeid in Long Island. Ze stopt bij de Fashion Institute of Technology en wordt buddies met legendarische verschillende graffiti artiesten. Claw Money werkt als fashion styliste voor onder andere Nike en Adidas.

Zo, dat was CM’s achtergrond in een notendop. Nu komen we aan bij het gedeelte waar je even moet opletten. In 2002 lanceert de tagger haar eigen streetwear kledinglijn, Claw Money. Dat het coole ontwerpen zijn, mag je gerust een understatement noemen. Haar liefde voor vintage uit de jaren ’80 spat ervan af met onder andere bomberjacks uit haar Bombers by Bombers collectie. Beschouw dat als een must-have, waardig voor een tripje naar Colette in Parijs, het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Een ook-leuk-om-te-checken weetje tussendoor: Claw Money heeft zojuist haar allereerste boek gelanceerd, ‘Bombshell, The Life and Crimes of Claw Money’.

Kijk voor meer info op www.clawmoney.com. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top