Fashion

Irregular Choice

Om een beetje de fashion newsflash dag te doorbreken: hier even een ‘gewone’ headline tussendoor. En jawel: het is er weer eentje waarmee jij en ik onze schoenencollectie kunnen verrijken… Het Britse label Irregular Choice, mét online shop die wereldwijd levert!

Irregular Choice: Eclipse

Heatherette Loves Irregular Choice

Met schoenenmerk Irregular Choice wil Danny Sullivan, oprichter en ontwerper, juist niet de trends volgen maar eerder bepaalde gewoontes doorbreken. Het is zijn bedoeling dat je echt 2 keer moet kijken omdat er zoveel versieringen en details te zien zijn. Om met zijn woorden te spreken: “Elke bruidstaart zou trots zijn op zoveel garnering!”. De SS07 vrouwencollectie is erg uitgebreid en bevat onder andere vrolijke gympballerinaatjes, stylish sandaaltjes, soepele jazzschoenen en enkellaarsjes waar je hebberig van wordt. De mannencollectie stelt eerlijk gezegd niet zo veel voor; het betreft een klein aanbod en dat wat er is, is niet zo veel soeps. Alleen de zwartwitte lakschoenen zijn het vermelden waard.

Oh ja, als je dat nieuws eind februari gemist hebt: begin juni moet je zeker een bezoekje brengen aan de site. Dan wordt namelijk de ‘Heatherette Loves Irregular Choice’ lijn gelanceerd. Nadat Danny voor de laatste show van de boys van Heatherette exclusief wat schoenen had gemaakt voor het kleurrijke duo, was het publiek meteen door het dolle heen. Gevolg? De schoenen die op de catwalk voorbij kwamen, zijn straks ook in gelimiteerde oplage bij de online shop van Irregular Choice te koop. Betsy Palmer verkoopt in Nederland het Britse label maar voor de Heatherette’s aan je voeten moet je echt online zijn…

Sla de url van de shop maar op in je favorieten!  (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top