Fashion

Zaldy Goco weg bij L.A.M.B.?

Nadat het vertrek van Hedi Slimane bij Dior Homme officieel bevestigd is, is er weer een nieuw gerucht in de fashion bizz. De roddelmachine moet natuurlijk wel blijven draaien! Dit keer gaat het over Zaldy Goco, hoofdontwerper bij L.A.M.B. De steun en toeverlaat van Gwen Stefani zou het label hebben verlaten…

Zaldy GocoHet voormalige catwalkmodel werkte bij de lancering in 2004 als consultant voor de lijn van de platinablonde zangeres. De twee werkten toen zo goed samen dat Gwen Zaldy Goco vroeg om als hoofdontwerper op te treden voor de daaropvolgende collectie. Dit was een goede zet, iedereen was laaiend enthousiast over de designs die Goco op de catwalk bracht. Na een tassenlijn met LeSportsac, genaamd Harajuku Lovers, en een recente deal met Coty Inc voor een parfum met de naam “L” leek het L.A.M.B. voor de wind te gaan. Daarom mag de roddel dat Zaldy vertrokken zou zijn bij het label een kleine verrassing heten.

Het zou vooral op het modevlak bij L.A.M.B. niet zo lekker draaien en dat moet een van de redenen zijn geweest dat Goco het label achter zich wilde laten. Maar vooral alle buiten-L.A.M.B.’se activiteiten zouden de ontwerper hebben doen besluiten weg te gaan. Hij is namelijk niet alleen image consultant bij merken als Donna Karan en MAC, Zaldy treedt ook op als stylist voor zowel tv/film- als podiumoptredens van Mary J. Blige, J.Lo, Britney Spears, de Scissor Sisters en darlin’ Gwen zelf natuurlijk. Is misschien ook wel een beetje teveel van het goede, denk je niet?

Woordvoerders van L.A.M.B. wilden niet op dit gerucht reageren en Gwen was niet bereikbaar voor commentaar… Zegt wel genoeg volgens mij. Keep you posted! (Virginie)

Beeld: style.com

Deel dit artikel
Back to top