Fashion

Schoonmaakster Naomi strikes a pose

Als je de afgelopen tijd nog een kleine uitloop van je winterslaap hebt gehad, kan het zijn dat je de foto’s van Naomi Campbell die haar werkstraf heeft vervuld niet helemaal kon plaatsen. Het supermodel in een metallic Dolce & Gabbana jurk en op torenhoge stiletto’s? Zal wel om een of andere première of vervelend Hollywood feestje gaan… Niet dus.

Naomi Campbell: glam cleaning lady?!Het was een snapshot van miss Campbell die New York’s Department of Sanitation verliet nadat ze haar 5 dagen werkstraf erop had zitten. In haar glitter ’n glam avondjurk en een collega werkstraffer die haar tas droeg, stapte ze in een zilveren Rolls Royce die klaarstond om haar naar de 60e bday bash van Elton John te brengen. De paparazzi klikten er lustig op los en iedereen sprak er over dat het model zo extreem opgedoft haar exit maakte. Maar wat blijkt: het was een set-up! Ze is iedere dag gefotografeerd door Steven Klein en deze kiekjes zullen de basis vormen voor een modeserie van 20 pagina’s in het julinummer van W magazine. Met de fashion diva gehuld in schoonmaakkleding!

Naomi lijkt wel haar slaatje te willen slaan uit haar publieke vernedering. In het blad GQ zal de catwalkqueen ook nog eens haar hele verhaal en ervaringen als ‘cleaning lady’ uit de doeken doen. Op een gegeven moment is het toch wel klaar, over en uit!? Nee hoor, madame heeft ook nog te kennen gegeven dat zij de kleding die bij haar werkstraf heeft gedragen zal veilen. De opbrengst hiervan zal naar het Nelson Mandela’s Children Fund gaan…

Misschien is het een beter plan dat ze alle cash die ze met de editorials in W en GQ opstrijkt aan het goede doel geeft?! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top