Fashion

Mode Marché

Het is weer zover: op 22 april zal de tweede editie van Mode Marché plaatsvinden in het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam. Zet het alvast in je agenda en begin maar met sparen, je zal het nodig hebben!

Mode Marché is een stock sample sale waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hongerige fashionista’s. Jij en ik dus! Tijdens de eerste editie wisten zo’n 1000 modeliefhebbers  hun weg naar Mode Marché te vinden én ik viel daar dus niet onder… Ik had mijn radar toen blijkbaar niet goed genoeg ingesteld, maar dat gebeurt me niet nog een keer. Zeker niet nu ik weet dat er een nog breder aanbod van designers wordt samengebracht. In de wandelgangen wordt het al gefluisterd: het wordt weer een ware snoepwinkel van ‘fashion’s finest’… Wie er onder andere van de partij zijn? Wat dacht je van Emily Hermans, Ilja Visser en Iris van Herpen!?

Mode Marché

De middag zal niet alleen draaien om verkoop, er zullen verschillende andere activiteiten en videoprojecties zijn. Daarnaast vindt voor de eerste maal het ‘VIP shopping hour’ plaats. Een gelimiteerd aantal personen krijgt voor een bedrag van 5 euro de kans een uur eerder te winkelen, de rest mag voor slechts 1 euro van 13 tot 17 uur losgaan op de modemarkt. Niet gek toch? Maar let op: de VIP-kaarten gaan dit weekend in de verkoop.

Kijk voor de complete lijst ontwerpers  en meer info op de site van Mode Marché. Zie je daar! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top