Fashion

Accessorize opent online shop

Online shoppen kennen we allemaal. Vooral ik ben een echte online-shopper. Verzin het en ik heb het al gekocht via het world wide web. En vanaf vandaag heb ik er weer een favoriet adresje bij. Accesorize heeft namelijk haar online webshop geopend…

Mij hoor je niet klagen als er weer een nieuwe webshop is geopend. Nog meer redenen om achter m’n laptop te kruipen en heerlijk op de bank mijn aankopen te doen. Helaas niet zo goed voor m’n portemonnee, maar ja: ik ben een werkende vrouw en er is niets mis mee jezelf af en toe te verwennen met bijvoorbeeld een mooie tas of geweldige oorbellen.

Rode tas van Accessorize Blauwe bloemetjes oorbellen van Accossorize

Accessorize heeft eindelijk haar webshop geopend. Op de site kun je de allerleukste tasjes, riemen, oorbellen, sjaaltjes, lingerie, hoeden, zonnebrillen en noem maar op kopen. En extra leuk: als openingskadootje betaal je bij bestellingen tot 22 maart geen verzendkosten. Dat scheelt toch weer tussen de 2,50 en de 6 euro kosten. En daar kun je weer leuk iets anders voor kopen. De site zoekt ook nog eens automatisch voor jou op welke accessoires matsen bij de jouw uitgekozen tas. Erg handig: je eigen personalshopper. Hoe sjiek!

Sexy lingeriesetje van Accessorize Zwarte ballerina's van Accessorize

Benieuwd geworden? Klik dan hier.

Vandaag dus iets minder stukjes op Fashionscene. Je fashion-redactrice is namelijk aan het webshoppen…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top