Fashion

M by Madonna bijna zover

Madonna was dit weekend in Londen om bij de lancering te zijn van haar eigen kledinglijn voor H&M: M by Madonna. En de zangeres slash designer zou zichzelf niet zijn als zij daar verscheen in haar eigen ontworpen jurk…

Madonna in haar nieuwe H&M campagne 'M By Madonna'Madonna verscheen in een supersjieke witte jersey jurk van haar eigen collectie. De zangeres kwam in het Langham Hotel in Londen, om haar eigen lijn te lanceren. En Maddy is daar erg tevreden over. “Ik wilde iets casuals ontwerpen met een ondeugend tintje, gevoelig, maar sexy. Zo ben ik nu eenmaal. De lijn moest echt iets worden voor de werkende vrouw,” aldus Madonna.

Het is alweer de tweede lijn die Madonna ontwerpt voor H&M. Vorig jaar kwam ze met de ‘Madonna & crew love H&M’ campagne, waarin ze onder andere de witte en zwarte trainingsoutfits ontwierp. De nieuwe lijn is veel sjieker geworden, waarin we nu een andere kant van de zangeres zien. “De kleding die ik nu heb ontworpen lijken erg op de kleding in mijn kast, zoals kimono’s of mijn favoriete vintage jurk met bloemenprint. Deze heb ik tien jaar geleden gekocht en ik draag hem nog steeds.” Een andere inspiratiebron is de wereld om Maddy heen. “Ik ga veel uit, lees veel en ga naar de film. Ik kijk altijd om mij heen. Ik ben nu eenmaal een nieuwsgierig mens.”

De nieuwe collectie van Madonna, met onder andere rokken, kimono’s, brede riemen, beige trenchcoats en getailleerde jasjes is vanaf donderdag te koop. Ik kan in ieder geval niet wachten.

Zie je donderdag bij één van de H&M-winkels!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top