Fashion

Bacardi B-Live deel 3

So much to do, so little time. Mijn inbox loopt over van de persberichten met betrekking tot leuke events en vette feestjes. Er lijkt geen einde aan te komen, dus ik zal een retestrak schema op moeten stellen om niks te missen… Nieuw op mijn to do list: de derde aflevering van Bacardi B-live. Lang leve de cross overs tussen muziek en fashion!

Bacardi B-Live deel 3Op 23 maart vindt in Off-Corso Rotterdam deel drie van Bacardi B-Live plaats.  Eerdere edities bewezen al hoe spectaculair de samenwerking tussen artiesten uit verschillende genres uit kan pakken. De vorige keer kruisten Joost van Bellen en ontwerper Bas Kosters de degens en dit keer is het de beurt  aan Piet Parra en LIJFSTIJL om zich nadrukkelijk in de muziekscene te begeven.

TopNotch-eigenaar Kees de Koning treedt ditmaal op als creatief curator en heeft onder meer Kubus & Bangbang, Nina, Schoolly D uitgenodigd. Skater-kunstenaar Piet Parra (Rockwell) en de underground modekoningen van LIJFSTIJL Rotterdam zorgen voor verrassende cross overs. Gedurende de avond zullen ook U-Niq, Winne, Mr Wix en diverse verrassingsacts de revue passeren.   

No need to say more, zet de 23e maar alvast in je agenda! Damage is 15 euro, maar je kunt ook kans maken op vrijkaartjes via de winactie

Zie je daar! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top