Fashion

Studio Air Force 1

In de eerste plaats moet ik even mijn excuses aanbieden. Mijn sneakerfreaker collegaatje is er even tussenuit en nu moeten jullie het met mij (lees: algehele shoefreak, niet gespecialiseerd in de sneakersectie) doen… Maar no worries, over 3 weken krijg je weer al het vers-van-de-pers sneakernieuws van mijn better half!

Air Force 1Toch heb ik op deze zonnige donderdag een tip voor alle sneakeraddicts: Studio Air Force 1. Deze expo in Amsterdam staat helemaal in het teken van de Air Force 1, Nike’s paradepaardje én Nike’s jarige job (de sneaker viert al een tijdje zijn 25e bday). En natuurlijk wordt dit verjaardagsfuifje niet bescheiden gehouden, de hele wereld mag door middel van vette AF1 feesten weten dat er iets te vieren valt! 

In Amsterdam helaas geen feest maar wel dus een must see tentoonstelling, met allerlei exclusieve exemplaren en bijvoorbeeld de AF1 privé collectie van Brainpower.

Lijkt me duidelijk; gewoon even checken die expo. Van 23 t/m 25 maart en op 30 maart, locatie: Eerste van der Helststraat 1D. (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top