Fashion

De nieuwe voorjaar/zomer accessoire-collectie van Invito

De zon komt steeds meer door de wolken heen. Vooral deze week! Wordt het dan echt voorjaar? Het lijkt er wel op. Invito heeft ons al een blik gegund in de nieuwste voorjaar/zomer collectie. En geloof mij: het ziet er weer geweldig uit…

 

Weg met die hele wintercollectie in mijn kast. Het voorjaar staat namelijk weer voor de deur en I’m loving it. Die dikke sjaal kan ingeruild worden voor een wapperend, glanzend sjaaltje en die praktische wintertas, kan de kast in, want de meest zomerzoete tasjes zijn in opkomst.

Blauw leren tas van Invito Rood leren tas van Invito

Invito heeft voor dit jaar weer een erg leuke (en betaalbare) accessoires-collectie gemaakt die perfect matcht met de schoenenlijn (niets is natuurlijk zo fout als niet-matchende accessoires). De keten heeft veel gebruik gemaakt van lak en hartjes-, kersen-, en dierenprintjes (rrroooaaar!) en heeft een variërend aanbod van vrolijke kleuren en gekke details, zoals grote ritsen, knipsluitingen (net zoals je oma’s knip), strikken en ingestikte patronen.

Zomerzoete zonnebril van Invito

De collectie bevat onder andere grote shoppers (om very fashionable de Appie Hein in te gaan), zomerse strandtassen, zomerzoete zonnebrillen en – heel belangrijk – veel, héél veel handtasjes. Het motto van Invito: voor elke dag een andere tas. Ik ben het er helemaal mee eens.

Paarse riem van Invito Wapperend groen sjaaltje van Invito

Wat kan écht niet meer:

Frutsels

Bling Bling

Maar wat kan wél:

Veel ronde vormen

Lego-kleuren (rood, geel, blauw)

Lak

Dierenprintjes

Gebleekte finishes

In ieder geval race ik snel naar een Invito winkel, want de nieuwe collectie is om je vingers bij af te likken!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top