Fashion

Marc Jacobs doet een Britney

Het lijkt een echte voorjaarstrend te worden: als je er bij wilt horen in het wereldje der rich & famous móet je je echt op laten nemen in een afkickkliniek. Een doorgesnoven neus is niet langer ‘dope’, na Robbie Williams en Britney Spears heeft nu ook designer Marc Jacobs zich bij een kliniek gemeld.

Marc JacobsDe Amerikaanse ontwerper heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij vroeger niet vies was van de nodige alcohol en drugs, maar na 7 jaar clean te zijn geweest lijkt hij nu weer terug bij af met een terugval… Gelukkig heeft Jacobs op tijd bedacht dat hij echt niet in kale-kop-metamorfoses a la Brit wil vervallen en heeft hij meteen bij een afkickkliniek aangeklopt. Zijn zakenpartner, Robert Duffy, steunt de art director van Louis Vuitton bij zijn beslissing. “Godzijdank erkent hij zijn probleem en kiest hij ervoor er iets tegen te doen,” aldus Duffy in Women’s Wear Daily.

Het is natuurlijk erg vervelend maar ik ga ervan uit dat de beste man er snel weer bovenop krabbelt. De timing is in ieder geval te begrijpen: na alle hectiek van de fashion weeks belandt iedere ontwerper in een giga dip en komt de stress er dubbel zo hard uit…

Go Marc, wedden dat hij binnen no time weer achter de ontwerptafel staat! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top