Fashion

Gravis SS07

Zou jij het kunnen? Ik heb alleen maar respect voor alle labels die elk seizoen telkens weer een nieuwe fashionreeks neerzetten. Een no-brainer is het niet, lijkt mij. Een manier om die variatie continuïteit te geven is natuurlijk: eenmalige projecten met creatieve breinen. Een waterdichte methode voor een succesvol resultaat. Kijk maar naar Gravis…

Gravis Blackbox 2007

Gravis Blackbox SS07

Voor het lente/zomerseizoen doet Gravis een team-up met de oldskool New York graffiti artiest Stay High 149. Zijn trademark tags “Voice of the Ghetto” en “Stay High 149” zijn toonaangevend door de collectie heen. Geborduurde details, premium leersoorten en poppy kleuren vullen het tijdsloze aspect van Stay High’s werk aan. Behalve sneakers, bestaat de collectie uit tees, hoodies en iPod hoesjes.

Gravis VS Julian Red

Gravis versus Julian Red SS07

Ook te gast op de ontwerpafdeling is Julian Red. Het Zweedse avant-garde label heeft de Gravis Lowdown klassieker onder handen genomen voor de Spring/Summer 2007 collectie. De limited edition sneaker (lees: 1000 stuks wereldwijd) heeft een subtiele rock attitude. It’s all about minimalisme aan de voorkant van de schoen, draai je de schoen, vind je daar het rose/asphalt signature patroon van de Julian Red SS07 collectie. Je kunt terecht bij alle Gravis verkooppunten voor de speciale kicks.

Ja, daar ga ik dan weer ruimte proberen te creëren in mijn overvolle berghok… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top