Fashion

H&M loves Kylie

“Als je denkt aan Australië en glamour, dan denk je aan Kylie – ze is zo’n stijlvolle persoonlijkheid,” aldus H&M’s hoofd van de designafdeling Margareta van den Bosch. Yep, Kylie Minogue is niet alleen het gezicht van Hennes’ nieuwe beachwear collectie, maar ook de muze. En terecht! Ook I love Kylie.

H&M loves Kylie


Kylie Minogue voor H&M

Je neemt de Princess of Pop als inspiratiebron, dus dan kan je Australië natuurlijk ook niet links laten liggen. Het thema van H&M is het coole continent. Denk relaxed en sporty met glamour meets shiny metallic. De ‘H&M loves Kylie’ lijn is een limited edition bohemian chique beachwear als eerbetoon aan La Minogue.

En wat vindt Kylie er zelf van? “Het was een geweldige ervaring om met H&M samen te werken aan deze lijn. Voor mij gaat het vooral om het ultieme zomergevoel, nonchalant chic en heel veel plezier!”

10% van de opbrengst van de ‘H&M loves Kylie’ collectie gaat naar WaterAid, een liefdadigheidsorganisatie die zorgt voor schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en voorlichting over hygiëne voor de armste mensen ter wereld.

De collectie bestaat uit 15 items die half mei te koop zijn in geselecteerde H&M winkels. Check het! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top