Fashion

Hardtroze

Schoenen en tassen. Mijn grootste overtredingen op het financiële vlak maak ik op dat front. Laatste keer dat er nieuwe schoenen aan mijn collectie zijn toegevoegd? Hmm, gister… Laatste keer dat ik een nieuwe tas heb aangeschaft? Voor mijn tripje Madrid, maar dat moést. Ik had echt geen handbagagetas die groot genoeg was…

Tas limited collectie HardtrozeAch ja, excuses verzinnen voor aankopen. I’m a pro at it. Maar soms volstaat voor mij heel simpel het feit dat iets enig in zijn soort is. Uniek, limited edition, je kent het wel. En nu verscheen er goed nieuws in mijn inbox (slecht nieuws voor mijn portemonnee): tassenlabel Hardtroze komt met haar eerste limited collectie tassen.

Een collectie bestaande uit 25 verschillende, smashin’ ontwerpen, die in beperkte oplage zijn gemaakt. Via de website worden de tassen in fases aangeboden, dus pak je agenda er maar vast bij. Iedere eerste maandag van de maand (denk: luchtalarm) gaan er nieuwe modellen van de collectie online.

En, ik heb het beste voor het laatst bewaard: Fashionscene mag een tas van Hardtroze weggeven! Check de site morgen voor de winactie… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top