Fashion

Glamour Stiletto Run update

Heb je al een personal training à la Miss Jay ingehuurd? Elke avond zeg je je vrienden af, want je moet je strikt aan het work-out-on-heels programma houden. Overdag kom je met blaren op werk aan, maar je geeft niet op. Je zult, hoe dan ook, als eerste de finish halen tijdens de Glamour Stiletto Run. Hierbij heb ik nog meer informatie voor de extra motivatie.

Glamour Stiletto Run 2007

Op donderdag 8 maart is Judgement Day voor vele fashionista’s, het startschot wordt dan gelost voor de tweede Glamour Stiletto Run. Dat wist je al door de headline die ik begin deze maand had geplaatst, maar vanochtend lag er een Stiletto Run update in mijn inbox.

Glamour hoofdredacteur Karin Swerink, Fiona Hering, Jan Taminiau en Ruud van der Peijl doen de stilettokeuring en staan klaar met een meetlint. Behalve de shoppingjackpot van 10.000 euro, worden er ook tweede en derde prijzen uitgereikt. De ‘best dressed’ (2de prijs) winnares krijgt 1000 euro zakgeld om uit te geven in de Blue Blood For Our Friends Store, een Honda Dax scooter en gratis toegang tot de Fashion Week zomer 2007. De ‘best shoes’ (3de prijs) is goed voor 1000 euro bij Armani.

Dus meiden, train ze! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top