Fashion

Rocksmith

Ik ken het merk al een tijdje, maar ik vond het een beetje nutteloos om er een headline aan te wijden terwijl het niet eens in Europa verkrijgbaar is. Je blij maken met een dode mus is ook niks aan…

Ik vind dat het nu wel mag, want het schijnt dat Rocksmith binnenkort richting Europa gaat. Het Japanse merk komt uit Tokio en doet niets anders dan ontwerpen laten knallen met prints en kleuren. Je moet er wel van houden, want als je liever geen aandacht wilt trekken met je kleding dan is Rocksmith 3x niets voor je.

Dirty Warhol HoodyShocker Jacket

Zoete lollipop tinten en opvallende dessins zijn de keywords van de lentecollectie 2007 die ervoor zorgen dat je al van een kilometer te zien bent. Een goed voorbeeld is de Dirty Warhol Hoodie, een capuchonvest bewerkt met prints van Ol’ Dirty Bastard in Andy Warhol stijl. Een ander must-have uit de collectie is de Shocker Jacket, een regenjack gesierd met bliksemstralen.

Naast Tokio, heeft New York ook een aantal Rocksmith adressen. Dit jaar is Rocksmith 5 jaar geworden, dus de hoogste tijd voor een (online) verkoopadres in Europa. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top