Fashion

K-Swiss x Fake London

Liep jij ook met het hondje op je kontzak? Ja, ik moest ook even terug in de tijd, want het is al een tijdje geleden dat Fake London het nieuwsfront bereikte. Maar des te leuker het nieuws, want ik was altijd een trouwe aanhanger van het kledingmerk.

K-Swiss x Fake London Medal

K-Swiss x Fake London Punk
K-Swiss x Fake London Fake Dog

Fake London is even terug in samenwerking met K-Swiss. Desiree Mejer, oprichtster van het Londense label, is bezig geweest voor het sneakermerk en heeft 3 klassiekers uit de collectie onder handen genomen, natuurlijk geheel in Fake London-stijl. Resultaat? Opvallende limited edition sneakers: Medal, Punk en Fake Dog.

Het ‘showtopper’ gedeelte van de witte Medal sneakers is in de vorm van een grote goudzilveren kralenbadge met de woorden ‘Sport in Mind’. Het Punk model is geïnspireerd op een leren jas, dus wat krijg je dan? Bruinzwarte schoenen met ritsen op de kenmerkende K-Swiss’ strepen. Ook erg leuk detail is een armband die op de hak is genaaid. Mijn persoonlijke favoriet is Fake Dog en deze valt gelijk op door Fake London’s iconische bulldog Babe, het hondje op je kontzak, op de wreef.

Medal, Punk en Fake Dog (vanaf 150 euro) is de helft van de serie limited edition K-Swiss x Fake London. Vanaf 15 april gaan ze richting geselecteerde sneakershops… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top