Fashion

Jon Phenom: F1

Op het gebied van kleding ontwerpen heeft hij met 10 jaar ervaring van alles en nog wat gedaan in het streetwear straatje, behalve een eigen kledinglabel oprichten. Dus dat heeft Jon Phenom nu gedaan. Sinds kort heeft de Amerikaanse designer een eigen lijn op zijn naam staan.

Jon Phenom: F1

Het was liefde op het eerste gezicht voor mij toen ik het F1 (First Born) model zag, een van Phenom’s denimontwerpen. De jeans is met de hand gemaakt en gelimiteerd tot 250 stuks wereldwijd. De F1’s zijn gemaakt van raw denim en valt niet te baggy, dus prima voor kopers onder de 1.65 meter (lees: ik). Dan lijk ik tenminste niet nog kleiner dan ik eigenlijk al ben. Voor de 24/7 bellers/SMS-ers onder ons (lees: ik) heeft het ook nog een handig zakje voor je telefoon. En, last but not least: het grote rode logo op de achterzak, mijn favoriete detail van de F1.

Je kunt de rest van de collectie met tees, blouses en jassen bekijken op Jon Phenom’s site waar je ook de webshop vindt. Digital Gravel verkoopt de F1’s ook. Snel: alleen 250 stuks! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top