Fashion

Poll resultaten: In 2007 laat ik in de kast hangen/liggen mijn…

Dat was de eerste poll van het nieuwe jaar. Een van Fashionscene’s voornemens is het uitwerken van de resultaten van elke poll, dus hierbij de percentagelijst van jullie stemmen..

Even een geheugensteuntje, de stelling was ‘In 2007 laat ik in de kast hangen/liggen mijn…’. Je kon kiezen uit de volgende antwoorden;

Kate mag wegvliegen met haar ballonjurk?· Leggings

· Gilets

· Ballonjurken

· Dikke ceintuurs

· Skinny jeans

· Dierenprints

· Ballerina’s

· Oversized brillen

Weet jij nog voor welk antwoord jij koos? Ik ging voor de dikke ceintuurs, mijn FS wederhelft daarentegen stemde op de giletjes. Ik verwachtte dat de skinny jeans als ‘winnaar’ uit bus zou komen, maar mijn voorspelling was verkeerd. De ballonjurk krijgt dit jaar het minste/geen aandacht van onze lezers, die hangt nu bij de have-been’s. Check de uitslag…

1) Ballonjurken: 25%

2) Skinny jeans: 21%

3) Leggings: 13 %

4) Dierenprints: 12%

5) Gilets: 11%

6) Dikke ceintuurs: 7%

7) Ballerina’s: 6%

8) Oversized brillen: 5%

Nou, mijn ballonontwerpen hangen nog steeds aan Mijn Favorieten rek. Maar blijkbaar ben ik niet mainstream genoeg, want de dikke riem is ook nog erg geliefd met een 7%. De runner-up verliezer van de poll, de wortelbroek, ontsnapte de ondergang met 4%. De grote superster brillen zijn veilig, alleen een kleine 5% laat ze in de kast liggen.

 

Zijn we in de poll misschien iets helemaal vergeten?! Is er wat jou betreft nog een veel grotere fashion no-go voor het komende jaar? Laat het ons weten… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top