Fashion

Naomi Campbell bekent schuld

Het is niet alsof ik van mijn stoel viel toen ik het bericht las, maar Ninja Naomi bekend schuld. Voor welke aanklacht, denk je dan, aangezien de rechtbank Campbell’s tweede thuis werd in 2006. Het Britse supermodel heeft toegegeven Ana Scolavino, haar voormalige huishoudster, mishandeld te hebben met een mobiele telefoon.

Naomi Campbell

In een Manhattan rechtbank is Naomi Campbell schuldig bevonden aan de mishandeling van haar Roemeense huishoudster. Het model krijgt een taakstraf van 5 dagen, een boete van $363 en ze is verplicht om agressietherapie te ondergaan.

Vorig jaar maart verloor het heethoofd haar cool toen het 41-jarige slachtoffer een paar jeans niet kon vinden voor haar. Anna Scolavino kreeg een mobiele telefoon tegen haar hoofd gegooid door Campbell en moest naar het ziekenhuis om de hoofdwond te laten behandelen. Misschien zijn de New York Yankees nog op zoek naar een pitcher?

Het lijkt het me niet verstandig om Naomi de straten te laten vegen als werkstraf, zoals Boy George heeft moeten doen in Manhattan afgelopen zomer. Voor je het weet valt ze een onschuldige voorbijganger aan met een bezem… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top