Fashion

fashion156.com

Waar ik eerst vooral tijdschriftenfreak was, heeft Fashionscene mij in een andere richting weten te duwen... Online heeft nu echt de voorkeur gekregen boven papier, alleen in de trein of in bed blader ik toch nog liever een tijdschriftje door. Met oog op deze change of mind wilde ik jullie een van mijn favo webzines niet onthouden: fashion156.com.

Om de 12 dagen verschijnt er een nieuwe editie online, met thema en de whole package zoals in papieren magazines; beauty, fashion, columns, must-haves, help-ik-weet-niet-wat-ik-aan-moet-adviezen, forum… Vooral aan de fotografie wordt heel veel aandacht besteed en daar hebben ze meteen een streepje mee voor. Wow. En het goede nieuws is: fashion156 is voor de ladies en de gents, dus iedereen kan hier zijn inspiratie op doen!

As we speak is het thema van de webzine ‘detox’. Na alle drukte van de feestdagen wil fashion156 iedereen zo goed mogelijk het nieuwe jaar in leiden. Rustgevende en kalmerende tinten voeren de boventoon in het fashiongedeelte en de producten op de beautypagina’s staan allemaal in het teken van detoxing. De fotoshoot dient ter inspiratie van hen die zich alweer helemaal opgeladen hebben na een oud&nieuw vol bubbels. Professionele dansers stonden model voor de sessie, watch & learn people!

fashion156.com
fashion156.com

Vooruit, ga maar. Het mag. Snel naar een andere fashionsite om daarna weer bij ons terug te keren! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top