Fashion

Lancering online store Marni

Marni is het nieuwe jaar meteen lekker begonnen. Het label heeft haar eerste online store gelanceerd en dat is natuurlijk goed nieuws. Helaas is er ook een minder bright side: de prijzen blijven ook online iets boven mijn budget…

Marni CoatMaar kijken en inspiratie opdoen kan altijd! En goed in de gaten houden wanneer de sale van start gaat kan natuurlijk ook geen kwaad. De online store puilt uit van de tassen, sieraden, jassen, jurkjes, eyewear, jassen, lingerie, knitwear, tops, schoenen, broeken en nog veel meer. De site bevat niet alleen maar een opsomming van alle items die je online kunt aanschaffen, je kunt ook mood impressies opdoen en op thema zoeken… Hiernaast zie jij een van mijn persoonlijke favorieten, die ik natuurlijk ook braaf heb opgeslagen in mijn wishlist. It can’t hurt to wish, right?!

Over wensen gesproken; ik ga meteen checken of mijn staatslot misschien wel eens een leuke prijs heeft opgeleverd bij de nieuwjaarstrekking… En dan heel snel weer terug naar de Marni site! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top