Fashion

Barrio Mixstore

Als je trek hebt in de beste patat van Amsterdam moet je naar het kraampje in de Voetboogstraat. De kleine hotspot is de trekpleister van het zijstraatje, maar sinds kort is er een new kid on the block. Niet voor je eetlust, maar voor ‘clothes, cuts and culture’: Barrio Mixstore.

Afgelopen weekend ontdekte ik Barrio in de steeg, tussen de menigte van toeristen die in de rij stonden voor het zakje gefrituurde aardappelrepen. Een etalage met opvallende hoodies maakte me nieuwsgierig en trok me naar binnen. De jongen achter het kassablok had een musthave trui aan met grote roze visjes. De rest van de shop hing ook met soortgelijke streetwear goodies van onder andere Insight, Boxfresh, Fenchurch en Vans.

Barrio MixstoreBarrio Mixstore

Behalve kleding vind je hier ook her en der boeken, magazines en muziek. Als je door loopt, kom je terecht in een knus kapsalon waar je op vrijdagavond zonder afspraak terecht kunt voor Cut ‘n’ Go: een snelle knipbeurt tegen een gereduceerde prijs.

Barrio Mixstore: Voetboogstraat 20, 1012 XL, Amsterdam. Momenteel nog under construction, maar check back later op www.barrio.nl. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top