Fashion

Fafi x Adidas II

Afgelopen zomer liep ik nog kwijlend rond in Colette. Ik bleef vooral hangen in het hoekje van Fafi. Schattige schilderijtjes, zitkussens, kaplampen bewerkt met haar Fafinettes wilde ik het liefste meenemen naar huis, maar mijn innerlijke accountant hield me tegen. Gelukkig had ik mijn Fafi adicolor sneakers nog…

Het was al een tijdje bekend dat de Franse graffiti artieste weer een handtekening had gezet onder een contract bij Adidas. Na haar eerste adicolor collectie voor de pink series, heeft Fafi een tweede sneakerlijn voor het Duitse sportlabel co-ontworpen. In tegenstelling tot de vorige samenwerking bestaat het resultaat uit meer dan een schoenmodel. De opvolger heeft 3 verschillende gympen en 3 tops, waaronder roze Gazelle ballerina’s met een Fafinette die verstopt zit onder op de zool en  een hoog Pro Model in het zachtgeel.

Fafi x AdidasFafi x Adidas

Blijkbaar houdt Fafi van satijn, want dit keer gebruikt ze weer de eenmaal-een-vlek-erop-altijd-een-vlek-erop stofje. Moet ik weer met mijn ‘blijf uit de buurt van mijn sneakers’ verkeersbordje lopen als ik ze aan wil, mits Piet Paulusma droog weer voorspelt voor die dag.

De Fafi x Adidas collectie komt in 2007 uit. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top