Fashion

Bacardi B-live

Op de een of andere manier heb ik er voor gezorgd dat mijn week voor de kerstdagen zo vol zit met etentjes, feestjes, etentjes én feestjes dat mijn kerst niet anders dan lui-op-de-bank-met-stapel-dvd's kan worden. Ideaal toch; lekker eten binnen handbereik, familie om je heen en beetje bijkomen voordat je met oud & nieuw nog 1 keer losgaat in 2006. Jij nog een vrije avond voor de kerst? Misschien is Bacardi B-live dan wel een leuke optie?

Bacardi B-liveOp zaterdag 23 december vindt de tweede editie van Bacardi B-live plaats in de Tilburgse 013. In het kader van ‘Many artists collaborate, one spirit released’ wordt er deze avond een bijzondere line-up neergezet. Naast gastheer van de avond electroclash DJ Joost van Bellen zullen onder andere Wannabe A Star & Miss B-have en Junior Sanchez hun opwachting in 013 maken. De misschien wel meest interessante ‘gast’ van de avond is Bas Kosters, die de visuele show voor zijn rekening zal nemen. Het creatieve wonderkind van eigen bodem zal zowel met kleding als met kunst de 013 nog meer laten rocken.

Wil je getuige zijn van deze ‘Van Bellen meets Kosters in collaborations & culture-clash’? Fashionscene mag kaartjes weggeven, klik hier voor de winactie. (Virginie)

 

Deel dit artikel
Back to top