Fashion

Erin O’Connor voor Otazu

Ok, persoonlijk is de Miljonair Fair niet een evenement waar ik een nier voor zou afstaan. Sterker nog, ook al had ik een lege agenda, dan zou ik er waarschijnlijk niet uit plezier naartoe gaan. Vat het niet verkeerd op, misschien dat ik er over 2 decennia wel van kan genieten wanneer de big bucks binnen zijn gekomen op mijn rekening. Maar Otazu krikte mijn interesse in no time op in de vorm van twee woorden: Erin O’Connor.  

Erin O'ConnorYep, hét internationale supermodel was gister in Nederland én bij de Miljonair Fair. Kijk, dan vind ik het echt geen probleem om naar de 4-daagse beurs te gaan. Maar goed, blijkbaar werd mijn anti-MF houding toch gestraft en kreeg ik niet de mogelijkheid om erbij te zijn. Gisteravond was namelijk de openingsavond van de fair, waarbij Erin de showstoppende catwalker van Rodrigo Otazu was.

Het voormalig gezicht van onder andere Moschino en Jean Paul Gaultier was niet naar ons kikkerlandje gekomen voor alleen de modeshow, in eerste instantie was zij overgevlogen voor de campagne van Otazu’s Sterling Silver, zijn nieuwe collectie. De MF’s opening night was bijzaak; een goede afsluiter van haar tripje voor de Argentijnse sieradenontwerper.

Lily Cole, Erin O’Connor, who’s next?! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top