Fashion

M by Madonna

Er zijn genoeg mensen om me heen die haar outfit in de kast hebben hangen, maar toch zag ik deze niet aankomen: Madonna lanceert een tweede collectie voor H&M, ‘M by Madonna’.

M by Madonna

We hoeven niet gek lang te wachten op de sequel van de samenwerking tussen de Queen of Pop en de Zweedse highstreet favoriet. De speciale collectie, bestaande uit alleen vrouwenontwerpen, komt maart 2007 in alle H&M-winkels. In tegenstelling tot Madonna’s laatste project met H&M gaat het een stapje verder dan alleen een tracksuit. Samen met Margareta van den Bosch, hoofd van de designafdeling, heeft de superster een handjevol kleding en accessoires ontworpen, geïnspireerd op haar persoonlijke fashion verzameling. Ze was tot in de kleinste details bij de designs betrokken. In de collectie vind je onder andere een trenchcoat, skinny pants en een kimonoachtige jurk.

“Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn passie voor mode. De samenwerking met Margareta en H&M was voor mij een spannende en nieuwe creatieve uitdaging. Ik ben echt blij met de resultaten en kijk ernaar uit om 'M by Madonna' samen met de rest van de wereld te dragen,” aldus Madonna.

Dus, moeten we ons maar alvast bereiden op de volgende H&M storm? (Nana)

Deel dit artikel
Back to top