Fashion

DSM e-shop

Nieuwe webwinkel alert! Het is nog steeds balen dat er alleen filialen zijn in Londen en Tokio, maar we hoeven ons niet meer volledig buiten gesloten te voelen. Tegenwoordig zijn de goodies van Dover Street Market verkrijgbaar via hun nieuwe e-shop. En dat net voor de kerstdagen; handig!

Joe's Original Limited Edition Marc Jacobs Maybe SweatshirtDe online shop van Dover Street Market heeft een goede selectie van parfum, portemonnees, Comme des Garçons tees en DSM sporty items.

Op de lekkere luchtjes afdeling vind je, behalve de eau de toilettes, geurkaarsen, wierook en huidverzorging producten uit de Comme des Garçons collectie. Altijd goed voor (schoon)vaderlief.

De portemonnee sectie bevat geschikt (schoon)moeder/(schoon)zus/nichtje cadeaumateriaal met klassiekers, fel gekleurde beursjes en modellen met vlinderprint en reptielenleer.

En voor de jonge mannen: het kledinggedeelte. Daar kun je terecht voor, onder andere, CDG preppy wollen pullovers met gestreepte mouwen, Fred Perry blouses, limited Marc Jacobs sweaters en DSM T-shirts.

Klik hier om te beginnen.. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top