Fashion

Fafi x Le Sportsac

Afgelopen weekend ben ik gedoken in de wereld van de kerstversieringen. Ik ben er eindelijk uit welke kleuren dit jaar in mijn boompje gaan. Ja, erg burgerlijk, maar dat moet ook gebeuren. Nu kan ik meer weer focussen op mijn favoriete gedeelte: onder de kerstboom. Hotste binnenkomer op mijn wishlist: Fafi x Le Sportsac tas.

Fafi x Le SportsacNa projecten voor onder andere Vogue, Adidas en Colette doet de Franse graffiti artieste het dit keer met Le Sportsac. Fafi heeft een verzameling tassen onder handen genomen en volledig bewerkt met haar girls. Samen met huisdier Hmilo zijn de sexy, maar speelse Fafinettes karakters onderdeel van de kleurrijke prints. Aanstaande donderdag, 7 december, worden de tassen officieel gelanceerd in concept store Colette, Parijs. Voor degenen die deze week niet in de Franse hoofdstad zijn: ik gok dat ze deze week ook te koop zijn in de webshop van Colette en Fafi.

Nog een weetje: na de adicolor serie, heeft Fafi weer samengewerkt met Adidas aan de lente/zomercollectie 2007. Houd het in de gaten! Voor nu, hierbij een filmpje van Fafi uit de periode van haar adicolor collectie. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top