Fashion

Extreme drukte deed deuren H&M sluiten

Ja, je leest het goed. En nee, er waren geen zoekgeraakte boxen met Viktor & Rolf kleding boven water gekomen. En nee, Justin T. deed (hoe raar het ook mag klinken) geen kleine live performance in betreffend filiaal te Rotterdam. Tijdens de donderdagavond moest H&M in Rotterdam de winkel ontruimen omdat er te veel mensen af waren gekomen op… SALE!

Zo druk was het bij Viktor & Rolf @ H&MHet blijkt maar weer dat de uitverkoop toch een heel vreemd effect heeft op sommige mensen. In een Rotterdams filiaal van de highstreet keten was ’s avonds een speciale uitverkoop van oude collecties ingepland. Hierbij was alleen geen rekening gehouden met de enorme toeloop van koopjesjagers/H&M fans. In tegenstelling tot wat enkele (landelijke) dagbladen meldden, kon Elke Kieft namens H&M vertellen dat er gelukkig niemand gewond is geraakt in alle drukte. Er was een ambulance ter plaatse maar die is altijd uit voorzorg aanwezig wanneer de politie melding maakt van een grote toeloop op straat. Een enkeling is overigens wel nokkie gegaan, wat absoluut erg vervelend maar niet wereldschokkend is (kan ik als flauwval-expert zeggen)…

In overleg met de politie is de winkel rond 20.00 uur ontruimd en zijn de deuren gesloten. Een volgende keer zal de keten het absoluut anders aanpakken zodat deze hectische taferelen iedereen bespaard zal blijven.

Pfieuw, die dol dwaze dagen bij de H&M zullen dus niet een vast programmapunt worden… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top