Fashion

Sienna wear

Sisterlove bij Sienna en Savannah Miller. Ze zeggen altijd dat je werk en privé gescheiden moet houden maar deze twee trekken zich daar niks van aan. De twee hebben de koppies bij elkaar gestoken en een kledingcollectie was het resultaat.

Savannah MillerSienna is een lover en zuslief heeft een designdiploma op zak van Saint Martins. Dus waarom niet de krachten bundelen en samen de fashion in? Onder de naam Twenty8Twelve, de geboortedatum van Sienna, zal de eerste collectie voor herfst/winter ’07-’08 uitkomen. De Millers hebben zich voor de 80 items van deze collectie laten inspireren door het sprookjesachtige Londen van Dickensen, Patti Smith en de Beat dichters (een bepaalde stroming dichters uit de vijftiger, zestiger jaren).

“We wilden die Londense wereld die ontoegankelijk lijkt creëren,” aldus Sienna. “We hebben films, kunst, uit tijdschriften gescheurde pagina’s bestudeerd en giga mood boards gemaakt. En daarnaast zijn we gaan ‘vintage shoppen’ in Parijs, om onderzoek te doen naar de technieken,” vult Savannah aan. En er is gebleken dat Savannah toch echt de betere designer is. Ook al wordt Sienna als een van de stijliconen in Londen gezien, bij de prototypes van de collectie bleek dat haar ideeën soms direct de prullenbak in konden, zo lelijk…

We’ll keep a close watch voor het eerste beeldmateriaal van de collectie! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top