Fashion

Parra x Etnies Plus

Het zit nog vers in mijn geheugen toen hij de laatste keer aan sneakers werkte, want het was chaos eerste klas tijdens de lancering. Vriendje-lief heeft er een klein trauma aan over gehouden. Hij zal er snel overheen moeten komen, want, na de Nike Air Max 1 Amsterdam, doet Piet Parra het nu met Etnies.

De Nederlandse ontwerper/illustrator heeft 2 paar kicks ontworpen voor Etnies die onder de Etnies Plus lijn valt. Parra heeft een model voor mannen en eentje voor vrouwen (yay!) gemaakt, elk met een totaal andere colorway en materiaalgebruik. Voor de ladies koos de Rockwell Clothing frontman een opvallende combi van zijn favoriete kleuren: roze, paars en blauw. Extra leuk detail is dat het linker –en rechtermodel anders zijn. Parra gebruikte een rustige aanpak voor de mannelijke versie: klinisch wit met krokodillenleer en bruine rubberen rand.

Parra x Etnies PlusParra x Etnies Plus

Ik heb, eerlijk gezegd, geen idee wanneer de sneakers uitkomen. Ik houd de site van Etnies Plus goed in gaten, maar als iemand de dropdatum wel weet… Deel het gerust met me! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top