Fashion

Jens Laugesen SS07

Ja, ik heb heus wel door dat we de laatste tijd wel erg vaak de Scandinavische fashion representen, maar ik kan er ook niets aan doen dat onze bovenburen het gewoon erg goed doen. We kunnen dat toch niet simpelweg negeren!? Mijn recente oops-I-did-it-again actie heeft betrekking tot de nieuwste collectie van Jens Laugesen.

In bijna alle gevallen met de Scandinavische stempel is elegante eenvoud een sterke fashionmagneet voor liefhebbers. En dat is zeker een van de kenmerkende eigenschappen van deze Deense ontwerper. Misschien heeft Jens de Londen Fashion Week al 2 seizoenen geskipt maar zijn lente/zomer 2007 collectie is full in effect.

Laugesen’s SS07 bestaat uit pure vormen die uit de Victoriaanse tijd en de kimono stijl zijn gehaald. De designer heeft de klassieke invloeden vertaald naar de moderne tijd door het te combineren met luxe stoffen en strakke lijnen. Jens’ zomer bevat onder andere hoog getailleerde puffy shorts, korte jumpsuits, skinny jeans en blouses met ballonmouwen afgewisseld door een zwart/wit/camel kleurenpalet.

Jens Laugesen SS07Jens Laugesen SS07
Jens Laugesen SS07Jens Laugesen SS07

Ander leuk weetje: de Great Dane behoort tot Alexander McQueen’s boek SAMPLE 100 Fashion Designers én in de nieuwe FASHION NOW, mijn persoonlijke modebijbel, vind je Laugesen ook in de inhoudsopgave. Check ook de site van Jens Laugesen. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top